Hair and makeup

lovz1 lovz2

Torsdagen var lätt en av de bästa kvällarna och hela dagen förberedde vi oss. Håret gjorde Lovas syster, Maja och vi båda blev så nöjda. Jag valde att ha mitt hår utsläppt eftersom jag ville att det skulle synas på bilder och Lovisen hade uppsatt. Hennes blev riktigt fint! Sminket fixade min mamma som är grym på att sminka. Önskar att jag var lika bra på det, men hon gör det trots allt väldigt mycket mer än jag då det lite halvt ingår i hennes jobb.

Brukar inte ha lösögonfransar, men denna gången testade jag med singel-ögonfransar och det blev faktiskt bra. Tror inte det syntes iallafall haha… Helheten blev tillslut precis så som jag ville och klänningen passade också perfekt. Har velat hela veckan, men det hade jag inte behövt. Den satt riktigt bra jämfört med vad jag trodde att den skulle.

Har ni haft bal än?

lovz15

Annonser

One thought on “Hair and makeup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s