Happy birthday mom

bal7

Känns som att det dyker upp väldigt många bilder från balen här just nu, men denna är en av de jag tog med min mamma. Grattis på 39-årsdagen mammi, tack för allt du gör för mig! Hade inte köpt någon present, utan gav henne en resa till Gdansk som vi skulle åka på i mitten av Juni. Tyvärr funkade inte datumen riktigt, så vi ska kolla lite mer på det ikväll. Tror att det blir Riga istället.

Ikväll ska jag iväg till idrottshuset med Elvin för att kolla på en kompis från Stockholm som tävlar i gymnastik. Var så längesedan jag varpå gympatävling, så det ska bli jättekul faktiskt. Efter det ska jag förmodligen till Lova, sedan har jag inga andra planer. Ha en fin lördag, kram!

Annonser

One thought on “Happy birthday mom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s