Happy birthday mom

bal7

Känns som att det dyker upp väldigt många bilder från balen här just nu, men denna är en av de jag tog med min mamma. Grattis på 39-årsdagen mammi, tack för allt du gör för mig! Hade inte köpt någon present, utan gav henne en resa till Gdansk som vi skulle åka på i mitten av Juni. Tyvärr funkade inte datumen riktigt, så vi ska kolla lite mer på det ikväll. Tror att det blir Riga istället.

Ikväll ska jag iväg till idrottshuset med Elvin för att kolla på en kompis från Stockholm som tävlar i gymnastik. Var så längesedan jag varpå gympatävling, så det ska bli jättekul faktiskt. Efter det ska jag förmodligen till Lova, sedan har jag inga andra planer. Ha en fin lördag, kram!

Advertisements

One thought on “Happy birthday mom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s