Prom 2016

bal3 bal2 bal(elvinovanj)

Elvin och jag, kommer att sakna honom så!

bal5

bal12

Min underbaraste och vackraste Lova bal10 bal15

bal19

Kvällen som var, var verkligen riktigt bra! Jag fixade mig med Lova hela dagen, sedan möttes vi alla vid 17. Första timmen var mest mingel och fotografering, sedan gick vi in till själva salen. Hade min rosa klänning som jag köpte i Tyskland för ett tag sedan och den funkade superbra! Alla var verkligen riktigt fina och det var så ovant att se alla så fixade. Så kul!

Maten vi fick var också bra, riktigt gott faktiskt. Vet inte alls hur jag ska förklara förrätten så jag skippar den, men varmrätten var potatisgratäng med fläskfilé och efterrätten var chokladpannacotta. Godatste! Vi höll även lite tal och sådant under middagens gång. Två från varje klass höll tal och Elvin och jag pratade från vår klass. Efter det var det dans i typ två timmar, har aldrig haft så ont i fötterna tror jag. Hemskt haha… Klackar är verkligen jobbiga efter några timmar, men som tur var fick vi skjuts hem.

Nu sitter jag och fixar bilder (tack mami som tog alla) och snart ska jag sova. Skola imorgon, så jag måste sova litegrann iallafall. Kram!

Annonser

192 thoughts on “Prom 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s