Late night talk

Klockan är runt 21.30 och jag sitter och funderar på en massa olika grejer. Bloggisen är ju ett sätt att både skriva direkt till er och även för mig att vara personlig och ha någonstans att tala ut om saker and that´s what I´ll do right now. Tror att många känner igen sig när jag säger att jag är stressad. Dock finns det många olika definitioner på det ordet och många har det väldigt mycket värre än jag. Jag mår inte dåligt, men stunder som dessa så slår det mig att tiden går så himla fort och jag hinner inte ta vara på dagarna som går. Liksom, tänk på förra veckan. Hur mycket minns ni egentligen av vad som hände? Eller kanske senaste året? Så håller jag på och tänker hela tiden and it drives me crazy. Jag har redan gått ut grundskolan, jag jobbar och tjänar egna pengar, jag reser, mina släktingar skaffar barn osv. Det känns så sjukt med tanke på att mitt liv har gått på 2 sekunder.

Känner ni aldrig så? Att ni inte hinner med att leva i stunden när ni väl gör något? Till exempel så känns det som att jag missar hela resorna jag är på eftersom det går så fort och dessutom så ser jag det mesta genom en kamera som jag konstant tar bilder med för att föreviga ögonblicken. Problemet är bara att de enda minnena som finns är bilderna. Verkligen något jag måste bli bättre på! Vill kunna leva i nuet och strunta i vad som kommer i framtiden. Visst är det okej att längta efter högtider, resor, besök eller något annat, men när det väl händer så måste man vara närvarande. Så känner jag iallafall. Jag är lite för bra på att se fram emot saker, så när de väl inträffar så vill jag direkt till nästa. Jag märker det inte själv, men det skadar/ stressar nog de i min omgivning ganska mycket att jag inte kan stanna och njuta av stunden. Speciellt när jag är med familjen. Jag älskar att umgås med familjen och släktingar runt om i världen, men jag vet inte om de märker det när jag är så ”stressad” inombords.

Även fast detta kanske inte riktigt är något att på riktigt må dåligt över, så är det något som irriterar mig. Måste bara lära mig att ta ett steg i taget och att slappna av mer, liksom släppa allt det runtomkring (som skolan). Ska bli riktigt skönt med sommar, lov är verkligen välbehövligt nu!

airplane1 airplane2

ocean3 ocean spain2k161

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s