Visste ni att…

– Jag tycker att det är jättejobbigt att prata om saker jag inte kan mycket om. Ska jag till exempel prata ett annat språk med någon så måste jag vara 100 på att jag säger rätt saker eller att den andra inte förstår mina fel. Vet inte riktigt varför, känns bara pinsamt om man skulle säga något fel.

– Jag älskar att äta frukt, nästan mer än godis ibland. Speciellt vattenemlon, jordgubbar och mango. Skulle kunna leva på de tre frukterna (om jordgubbar räknas som frukter), synd bara att allt onyttigt är billigare </3

 img_2723.jpg

– Bästa godiset jag vet (haha kanske lite halvt fel det där jag så om godis där uppe) är lätt chokladägg från Milka. Dessa på bilen är inte från Milka dock, men de var lika goda. Brukar finnas i Tyskland under påsken och det är basically bara chokladägg med chokladmousse i. Så otroligt gott, finns inget som slår dem!

  eggs

  – Tror det jobbigaste jag vet är att cykla. Har försökt att lära mig tycka om det eftersom det gör allt så mycket lättare, men det går inte. Ända sedan jag var på Vinön med min klass i 4an så har min relation till cykling varit skev, eftersom jag var nära på att dö efter den resan. Samma hände både förra sommaren och i Spanien denna sommaren, när jag svimmade ute i öknen (finns det ens öken där?) eftersom vattnet jag tog med mig jäste(?) och blev odrickbart.

  – Första samarbetet jag hade med ett företag var todiefor, men det allra första som var med denna bloggen var med minanamnsmycken.se. Fick hem två jättefina smycken från dem. Visste inte alls mycket om hur det fungerade att samarbeta med företag, men det blev riktigt lyckat faktiskt!

  Annonser

  4 thoughts on “Visste ni att…

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s