Friday the 13th

Hej på er lovies, idag är det äntligen fredag och jag är ledig från både jobb och träningar. Känns riktigt skönt att bara få slappa hemma i soffan framför någon bra serie istället för att dra iväg. Kanske ska ut senare dock, vi får se hehe. Tycker att det är jättesynd med vädret just nu, att det är så kallt alltså. Senast igår satt jag ute sent på kvällen utan jacka och frös inte alls, medan jag höll på att dö när jag kom ut från skolan förut. Så trist! Hoppas på att sommarvärmen kommer tillbaka snart och håller i sig lite längre.

 Hittade förresten min onepiece i garderoben, så himla längesedan jag använde denna. Kommer ihåg när alla hade på sig sådana i skolan, mysigaste trenden någonsin ju. Ska iallafall förmodligen kolla igenom lite missade avsnitt av pretty little liars nu och sedan städa litegrann. Vill hinna baka något också, men måste verkligen chillaxa med det onyttiga. Har blivit allt för mycket på sistone och jag känner av det jättemycket. Får skära upp gurka eller något, haha…

 

Ha en fin fredag allihopa, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s