Sommarjobb

sommarjobb

Vet niii? Jag fick sommarjobb för ett tag sedan! Ni som har hängt med ett tag kanske minns att jag var iväg på en arbetsintervju och jag tror inte att jag har berättat något om det här. Jag fick iallafall ett samtal samma kväll om att jag hade fått jobbet och jag blev så glad! Jag fick jobb på KFUM´s Kilsbergsgårdskollo period 4. Tror att det kan bli en jättebra avslutning på sommarlovet. Det låter faktiskt jättekul och jag tror att alla de jag kommer att jobba med kommer vara riktigt sköna att umgås med, samtidigt som man får pengar för det. Hur fett är inte det?

sommarjobb1

I sommar kommer jag alltså runt 15e Juni åka till Tyskland igen (efter avslutningen) och sedan stanna där till den 24e, då jag åker till Österrike och Italien med min tyska kompis. Sedan kommer vi hem i Juli någon gång och jag stannar i Tyskland ett tag, sedan åker jag hem, relaxar litegrann och sedan jobb. Tror att sommarlovet kommer att gå riktigt fort, vilket är lite synd, men ska faktiskt bli kul att börja skolan igen efter lovet. Det blir en helt ny grej med gymnasiet. Så taggad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s