Cities of my dreams

newyork newyork1

THE BIG APPLE

Detta är verkligen min drömstad! Får jag någon gång möjligheten att välja en stad att åka till så blir det garanterat New York! Har hört så mycket bra och kolla in bilderna liksom. Ser så fint ut! Ska lätt åka dit med kompisar på en cityresa så fort jag blir 18. 

paris paris1

THE CITY OF LOVE

Paris, känns som en stad man verkligen måste åka till någon gång i livet och tyvärr har jag inte haft chansen att åka dit än. Vem vill inte gå upp i eiffeltornet, shoppa och äta macarons från Laudrée? Dröm! Vill verkligen lära mig franska också, så att åka dit och plugga kanske inte är en dum idé. Vi får se i framtiden…

rom rom1

CITY OF THE SEVEN HILLS

Rom är en stad jag verkligen vill åka till för att se alla monument och platser. Älskar italiensk mat också, så en heldag i Rom med att gå omkring i staden och äta pasta skulle ju vara såå härligt. Har varit i Italien förut, men inte i Rom. Åker dit i sommar igen och vem vet, vi kanske åker förbi storstaden då.

Annonser

4 thoughts on “Cities of my dreams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s