Yesterday

soccerc soccer3 soccer4 soccer8(1) soccer7

Gick ned till fotbollsplanen igår igen med familjen och spelade. Höll på att svettas ihjäl, men grymt bra träning och så kul! Vi var där i ungefär en timme och sedan gick vi hem och åt lunch. Sprang också litegrann på förmiddagen igår, finns en jättefin allé här 2 minuter bort, så jag sprang där mellan palmerna. Fatta vad kul träning skulle vara om man kunde träna så här varje gång! Det gör verkligen skillnad.

Förresten, skrev ett inlägg för några dagar sedan att jag hade varit på en fotbollsträning med Linda och kollat, anledningen till det är för att jag förmodligen ska börja spela där. Har velat det så länge eftersom jag är helt skadefri (äntligen!!) plus att jag spelade förut. Ska provträna med dem på måndagen efter att jag kommer hem till Sverige igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s