Yesterday

soccerc soccer3 soccer4 soccer8(1) soccer7

Gick ned till fotbollsplanen igår igen med familjen och spelade. Höll på att svettas ihjäl, men grymt bra träning och så kul! Vi var där i ungefär en timme och sedan gick vi hem och åt lunch. Sprang också litegrann på förmiddagen igår, finns en jättefin allé här 2 minuter bort, så jag sprang där mellan palmerna. Fatta vad kul träning skulle vara om man kunde träna så här varje gång! Det gör verkligen skillnad.

Förresten, skrev ett inlägg för några dagar sedan att jag hade varit på en fotbollsträning med Linda och kollat, anledningen till det är för att jag förmodligen ska börja spela där. Har velat det så länge eftersom jag är helt skadefri (äntligen!!) plus att jag spelade förut. Ska provträna med dem på måndagen efter att jag kommer hem till Sverige igen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s