Day one

spain2k165spain2k162 spain2k167

Fick för mig att fixa cyklop förut, så min morfar gav mig det när vi sågs. Blev så glad! Älskar att bara flyta omkring under vattnet och se botten. Så rogivande på något sätt. Vi har inte varit vid havet än, men ska lätt använda dem för att kolla på alla minifiskar och växter. Förresten, inatt kommer min mormor och hennes man hit till huset, så då blir vi ännu fler. Så himla kul att vara här med allihopa, måste säga att jag är så otroligt tacksam för min familj! De får mig verkligen alltid att må bra 

Hoppas att ni har en fin söndag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s