Day one

spain2k165spain2k162 spain2k167

Fick för mig att fixa cyklop förut, så min morfar gav mig det när vi sågs. Blev så glad! Älskar att bara flyta omkring under vattnet och se botten. Så rogivande på något sätt. Vi har inte varit vid havet än, men ska lätt använda dem för att kolla på alla minifiskar och växter. Förresten, inatt kommer min mormor och hennes man hit till huset, så då blir vi ännu fler. Så himla kul att vara här med allihopa, måste säga att jag är så otroligt tacksam för min familj! De får mig verkligen alltid att må bra 

Hoppas att ni har en fin söndag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s