I´M GOING TO…

bibione bibione1 bibione2

…ITALY!!

Idag blev det bestämt att jag ska åka med min tyska kompis Finja till Italien i sommar. Ska bli så kul, är riktigt taggad på två grymma veckor nere i Bibione med sol och äventyr. Har varit i Italien en gång förut, men detta blir en helt annan grej. Kommer att bli riktigt roligt att åka med henne också, vi ses ju liksom inte så ofta. Vi ska bila från Hamburg till en stad nära Venedig och bo där i två veckor. Har aldrig gjort en liknande resa, så det blir lite annorlunda. Can´t wait!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s