Babyliss curl secret – review

babyliss babyliss1 babyliss2

-Babyliss Curl Secret finns HÄR

Jag har testat Babyliss curl secret, som alltså är en specialdesignad locktång. Istället för att manuellt vira håret runt staven, så gör den det åt dig. Riktigt smidigt! Jag har lockigt hår naturligt och därför om jag ska använda värme på mitt hår så är det ofta för att platta det. Dock så funkar den riktigt bra om man till exempel har naturligt platt hår eller vill definiera lockarna litegrann.

Den funkar som så att man delar upp håret i små hårslingor, sedan tar man en och en och sätter i facket på locktången. Sedan väntar man några sekunder och efter fyra pip är det klart. Väldigt lätt med andra ord. Lockarna kan dock bli lite småkonstiga dock om man inte är noggrann med att sätta in håret rätt, så det är viktigt.

Av mig så får den 3,5/4 av 5. Var ni kan hitta den ser ni ovan. Kram!

Advertisements

4 thoughts on “Babyliss curl secret – review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s