Thursday

portfoliotblogg

 /Foto: LeonieS/ från plåtning för några veckor sedan/

Imorse vaknade jag runt 10 utan röst och svinont i halsen, så praise the lord för att jag får vara hemma idag. Har kollat på lite serier och sådant, men har fortfarande inte orkat gå ner och fixa frukost/ lunch. Idag lär jag bara vara hemma och ta det lugnt, skulle egentligen ha jobbat både igår och idag, men det känns inte riktigt aktuellt just nu.

Förresten, har fått en massa mail och snaps om youtube-grejen jag frågade er om. De flesta av er vill att jag ska vlogga från mina resor och sådant, så jag tänker att jag kan börja när jag åker till Spanien om några veckor. Efter det så får vi se hur det går. Är inte så van vid att filma, tar mest bilder så det blir nog spännande. 

Annonser

3 thoughts on “Thursday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s