Thursday

portfoliotblogg

 /Foto: LeonieS/ från plåtning för några veckor sedan/

Imorse vaknade jag runt 10 utan röst och svinont i halsen, så praise the lord för att jag får vara hemma idag. Har kollat på lite serier och sådant, men har fortfarande inte orkat gå ner och fixa frukost/ lunch. Idag lär jag bara vara hemma och ta det lugnt, skulle egentligen ha jobbat både igår och idag, men det känns inte riktigt aktuellt just nu.

Förresten, har fått en massa mail och snaps om youtube-grejen jag frågade er om. De flesta av er vill att jag ska vlogga från mina resor och sådant, så jag tänker att jag kan börja när jag åker till Spanien om några veckor. Efter det så får vi se hur det går. Är inte så van vid att filma, tar mest bilder så det blir nog spännande. 

Advertisements

3 thoughts on “Thursday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s