25 dagar kvar…

… tills jag åker till Spanien igen!

Är så peppad på att åka iväg igen och ta en paus från skolan och alla nationella prov som pågår under de kommande månaderna. Har redan börjat kolla upp saker att göra och hur vädret kommer att bli, gör alltid det hehe. Ska lätt övertala familjen att åka till Rio Safari i Elche och simma med sjölejonen, så coolt! Har aldrig gjort något sådant förutom i Egypten för några år sedan, men då var det bara ”vanliga” fiskar i havet och dessutom var jag för rädd för att gå ner i vattnet.

Jag kommer att vara där i ca en vecka och bo hos min mormor igen, som jag gjorde en del av tiden förra gången också. Har ni varit i Torrevieja/ Alicante och i sådana fall, har ni några tips på aktiviteter man kan göra? Har varit där en del, men har mest bara solat och badat då, är mer sugen på att uppleva saker denna gången. Kram!

DSC_0150 DSC_0192

Annonser

3 thoughts on “25 dagar kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s