Nyttig smoothie

smoothien1 smoothien selfiesmoothie

Smoothie är verkligen det perfekta mellanmålet/ den perfekta frukosten tycker jag. Jag mixar bara ihop en massa bär, frukter och yoghurtar när jag inte vet vad jag ska fixa att äta och oftast blir det riktigt gott. Jag tänkte visa er mitt favoritrecept nu, som egentligen bara innehåller fyra/fem ingredienser.

1,5 dl frysta hallon

0,5 dl frysta blåbär

2,5 dl naturell yoghurt

1 hel banan

Babyspenat (om man vill)

Det är bara att blanda ihop allting och jag lovar att det blir så gott! Jag är verkligen en sucker for frysta bär och eftersom att det är såpass nyttigt också, så äter jag det så mycket som det går. Så värt att byta ut mot till exempel godis eller chips (även fast jag älskar det också hehe). Kramis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s