Nyttig smoothie

smoothien1 smoothien selfiesmoothie

Smoothie är verkligen det perfekta mellanmålet/ den perfekta frukosten tycker jag. Jag mixar bara ihop en massa bär, frukter och yoghurtar när jag inte vet vad jag ska fixa att äta och oftast blir det riktigt gott. Jag tänkte visa er mitt favoritrecept nu, som egentligen bara innehåller fyra/fem ingredienser.

1,5 dl frysta hallon

0,5 dl frysta blåbär

2,5 dl naturell yoghurt

1 hel banan

Babyspenat (om man vill)

Det är bara att blanda ihop allting och jag lovar att det blir så gott! Jag är verkligen en sucker for frysta bär och eftersom att det är såpass nyttigt också, så äter jag det så mycket som det går. Så värt att byta ut mot till exempel godis eller chips (även fast jag älskar det också hehe). Kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s