Champions League

boj boj2 boj1

Hej på er! Idag har jag haft en relativt upptagen dag faktiskt, var först i skolan och sedan uppe på stan i x antal timmar för att leta efter lite vårkläder och sådant. Nu är jag äntligen hemma och ska plugga litegrann inför nationella provet som är imorgon igen. Lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. Fick tillbaka matteresultatet idag också, gick mycket bättre än jag hade hoppats! Så glad!

Mitt i allting så ska jag också självklart kolla på Champions League! Har längtat så mycket efter att få se Barcelona spela, så jag ska definitivt spendera kvällen framför tvn. Var med pappa och handlade ben & jerry och en massa bär till både ikväll och provet imorgon. Ska ni också kolla?

Annonser

4 thoughts on “Champions League

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s