Snapshots

snapshot

Här är några snapshots från Spanien, som jag var i för runt en vecka sedan. Tror att jag har lagt upp alla andra bilder faktiskt, så detta är de sista! 

Idag ska jag iväg och kolla på Elvins match på förmiddagen och sedan ikväll är det mellofinal som gäller. Lova och jag är båda lika in love with melodifestivalen och eurovision, så självklart ska vi kolla tillsammans! Jag hoppas på antingen Frans eller Lisa, men vi får se. Skulle ju vara kul med Boris också eftersom han är örebroare! Vilka hejar ni på? 

Annars har jag inget planerat, blir en väldigt lugn helg. Kanske ska fota lite outfitbilder om det är fint väder ute senare, eller möjligtvis gå och ta en fika med en kompis. Ha en bra dag!

Annonser

160 thoughts on “Snapshots

  1. So let me get this straight; Orly pisses off the Judge, and if he actually did fine her $10,000.00, and all she needs to get a “trial by jury” is another $10,000.00 fine, which would be a total of,$20,000.00 …… I hope she’s going out of her way to piss this guy off.If she gets a trial by jury, it’s over for Obama.Okay Orly, you’re a woman, and women know how to push a mans buttons, so lets get to work Lady Liberty!Piss that Judge off !!!!!!!!!!Whooooooooooooooooooooo-hooooooo

    Gilla

  2. Bravo! Sobre, classe, très pro: j’aime beaucoup et cela permet de découvrir ou redécouvrir ton travail. Pas évident de faire cohabiter « catalogue sérieux » et blog plus convivial et interactif. De mon côté, ils ont un public très différent, et si les visiteurs du blog passent un peu de temps du côté port-folio, l’inverse est plus rare. Je te souhaite beaucoup de réussite

    Gilla

  3. Ta doente só na PERICiA agOra pra dirigir, viajar, passear, tomar cachaça tá tudo bem!Por isso que sempre houve o pleito de se criar a carreira de Investigadores no âmbito da previdência!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s