Wednesday

Idag har dagen bestått av lite jobb och skola innan det. Känns fortfarande inte som att jag är tillbaka på riktigt. Jag är ärligt talat rätt så omotiverad i skolan just nu, men det blir säkert bättre ju närmare sommaren vi kommer. Dock har jag saknat jobbet undertiden jag har varit borta, så det var riktigt kul att se alla igen! Efter jobbet så har jag även hunnit med lite yoga och nu sitter pappa och jag bänkade framför Champions League. Hoppas på Paris ikväll faktiskt, men vi får se hur det går. Go Zlatan iallafall!

Kram!

studio studio1


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s